fbpx

NIMUE

Home

NIMUE

Bag Brandet

Nimue er en resultatorienteret sydafrikansk serie. Serien har banebrydende resultater baseret på effektive kombinationer af frugtsyre.

 

Du bydes velkommen til den nye generation af hudpleje. Hudpleje med farmaceutiske fordele. Dette gælder både inden for hjemmepleje dvs. produkter man anvender dagligt og ansigtsbehandlinger du får i din klinik. Behandlingerne er både med og uden syre. Er du ikke tryg ved en behandling med frugtsyre, kan du stadig få en fantastisk behandling med Nimue.

 

Historien starter i 1994. Ideen var at det skulle bruges på det medicinske marked. Det var hovedsagelig til forberedende og opfølgende behandling af huden i forbindelse med plastikoperationer. Men serien revolutionerede den globale skønhedsindustri, ved at indføre et nyt klassifikationssystem til huden.

 

Nimue er legendarisk for sine banebrydende innovationer, resultater og produktformularer i verdensklasse. Disse erbaseret på effektiv kombination, koncentration og styrke af særlige ingredienser. Ingredienserne har videnskabelig dokumenterede leveringssystem, som indsluser de aktive ingredienser optimalt.

 

Disse leveringssystemer er helt unikke for produkterne, og gør at de er utrolig effektive. Produkterne kan arbejde dybt og præcist.

 

Nimue er fanebærer inden for hudplejeindustrien. Produkterne kendt for sin ekspertforståelse af huden og har meget effektive behandling af forskellige hud-sygdomme og tilstande. Behandlingernes formuleringer, leverer optimale koncentrationer af farmaceutisk kvalificerede ingredienser, effektive antioxidanter, peptider og andre aktive ingredienser.

 

Serien kan hjælpe alle hudtyper eller hudklassifikationer som de selv inddeler deres hudtyper i. Det giver en ny og mere præcis måde at arbejde med huden. Nimue kan hjælpe selv en sensitiv og skadet hud, til at blive stærk og sund igen. Da Nimue har en serie specielt til sensitiv og sensibel hud.

 

Ekstra bonus info er at de indeholder ikke parfume, parabener eller mineralske olier. Du får her en ren serie som virkelig kan give dig resultater du aldrig har set før.

Book din næste behandling her ->

Telefon

Åbningstider

Mandag & Onsdag 09.00 til 17.00, Tirsdag & Torsdag 10.00 til 18.00, Fredag & Lørdag efter aftale