fbpx

SPRAY TAN ÅRHUS

Home

Spray tan Århus

Spray tan hos Isabelle Philipp nær Århus

Velkommen til Isabelle Philipp. Du har netop søgt på en spray tan. For at hjælpe dig til hvilken behandling du skal vælge er her en guide til hvad du skal vælge ud fra.

 

Klinikken arbejder med brandet California Tan. Da de er et af de bedste brands på markedet.  Deres farver er utrolig smukke, naturlige og har en eminent glød. De har desuden mange års erfaringer med at fremstille flotte farver, hvilket gør at flere 1000 mennesker har allerede prøvet California Tan med rigtig gode erfaringer.

 

Isabelle Philipp tilbyder 3 farver. Vælger du behandlingen ”Spray tan”, kan du vælge mellem Medium og Dark. Disse farver passer til alle, medium passer rigtig godt hvis du fra naturens side er meget lys. Har du en smule glød, vil vi til hver en tid anbefale Dark. Det er den flotteste farve, og det klæder ALLE!

 

Kan du ikke få nok? Så kan du vælge behandlingen ” Spray tan med ekstra farve” Det er til dig som har en god kulør i forvejen, eller har mørkt går og mørke bryn fra naturens side. Her anvendes farven Ekstra Dark. En super smuk og flot farve.

 

Hvor lang tid holder det? Det kommer an på dit udgangspunkt. Har du en velplejet hud. Det vil sige er du god til at bruge en body scrub en gang om ugen og smører du dig ind i en god body lotion, så holder farven længere. Det skyldes farven er i det yderste hudlag, som er dødt. Er huden fugtet og uden en masse gamle dødhudceller, så holder farven automatisk længere. MEN har du glemt alt dette, så er der ikke nogen regel for lidt og for hvor længe spray tan farven holder. Derfor kan i intet love.

 

Du kan snyde lidt. Der findes en hel serie med to lækre farver der kan vedligeholde din behandling. Så kan du sagtens holde din farve i op til en uge. Husk det er meget forskellige hvor længe din spray tan holder. Pas godt på din hud inden og efter din spray tan behandling, så smuk farve.

 

Gode tips til at huden ikke skaller af med det samme er ud over din daglige pleje følgende: Brug et blød håndklæde, som du forsigtigt tøre dig med, så undgår du at ødelægge din farve. Vent 24 timer inden du går i bad. I princippet skal du kun vente 6 timer, men desto længere du venter, desto bedre holder farven. Du skal have løst tøj på efter din behandling, så huden kan tører, uden at du får mærker. Du skal helst ikke tage opvasken eller lave den helt store gryderet samme dag som du får din behandling, da det kan ødelægge farven på din hænder meget hurtigt. Vent med dette til dagen efter.

 

Er du i tvivl er du også meget velkommen til at sende en mail på kontakt@gammel.isabellephilipp.dk eller kontakte mig på 20 98 95 89 til en uforpligtende snak omkring dit valg af behandling.

Book din næste behandling her ->

Telefon

Åbningstider

Mandag & Onsdag 09.00 til 17.00, Tirsdag & Torsdag 10.00 til 18.00, Fredag & Lørdag efter aftale