fbpx

MINERALOGIE

Home

Mineralogie

Bag Brandet

Mineralogie bruger kun ingredienser af højeste kvalitet i deres makeup, hvilket gør dem til en af de stærkeste producenter af mineral-makeup på markedet i dag.

 

Mineralogie helt naturlige mineraler, dette er sundt for huden i modsætning til traditionel makeup. Mineralerne tilstopper ikke dine porer, og giver huden en flot naturlig glød samt beskytter mod solens skadelige stråler.

 

Hemmeligheden bag en smuk farve, perfekt dækning og et sundt, friskt look er udelukkende ingredienserne. Mineralogie har taget skridtet videre og har markedes højeste solbeskyttelse med en SPF på 26.

 

Serien består af de flotteste løse og fast pudder, som giver en rigtig flot og let make-up. Ønsker du en mere dækkende løsning, har Mineralogie selvfølgelig også foundations i alle tænkelige farver. Farverne er delt op i 4 kategorier, så der er alle hudtyper og nuancer. Det er en kæmpe fordel, da du som kunde altid kan få en farve der passer! WE LOVE IT!

 

Mineralogies serie af make-up har nogle meget flotte blush, både i løst og fast. De er utrolig nemme at arbejde med og fremhæver en flot make.up. Skal der fokus på dine øjne, er der et utal af farver. Skal du have en stor og flot aften make-up, så har Mineralogie alle muligheder for smukke øjne. Et lille tip – brug deres Twilight til sidst for at skabe ekstra flot glimmer effekt fx. i øjenkrogen eller på kindbenenet.

 

Sidst men ikke mindst bryn og læber. Personligt elsker jeg deres bryn pudder og pensel. Det er nemt, det er flot og det holder så godt! Alle der ønsker lidt mere facon og flotte bryn skal eje dette sæt. Til læberne er der mange muligheder og holdbarheden er utrolig. Min favorit er deres lipgloss – smukke farver og igen naturligt. Jeg føler mig feminin og flot med deres farver, uanset om det er den mørkerøde eller en babylyserød farve jeg vælger.

 

Glæd jer! Der er utrolig mange muligheder for at få en lækker make-up med Mineralogie.

Book din næste behandling her ->

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så får du altid de nyeste tips og tricks. Vi viser dig hvordan vores produkter virker.