FØR & EFTER

Home

Før & Efter

Før & Efter billeder

Mindre synlige porer

Kunden har i alt fået 18 behandlinger med microneedling. Kunden har anvendt Nimues produkter samtidig med. Der er 6 måneder mellem billederne.

Uren hud og Pigmentforandringer

Kunden har fået behandling med AHA syre hver 4 uge. Efter 4 måneder har vi opgraderet til en SRC behandling som en kraftigere behandling. Kunden har anvendt Nimues produkter samtidig med. Der er 3 måneder mellem billederne.

Ønsket om at få mere glød og få strammet huden op.

Kunden har i alt fået en AHA syre behandling og hun har derefter fået 3 SRC behandling som en kraftigere behandling. Kunden har anvendt Nimues produkter samtidig med. Der er 3 måned mellem billederne.

Pigmentforandringer

Kunden har i alt fået en AHA syre behandling og hun har derefter fået 3 SRC behandling som en kraftigere behandling. Kunden har anvendt Nimues produkter samtidig med. Der er 1 måneder mellem billederne.

Resultater med Beauty Angel

Kunden har i alt fået 4 AHA syre behandling og hun har derefter fået 3 SRC behandling som en kraftigere behandling. Desuden har hun får 12 behandlinger med Beauty Angel. Kunden har anvendt Nimues produkter samtidig med. Der er 3 måneder mellem billederne.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så får du altid de nyeste tips og tricks. Vi viser dig hvordan vores produkter virker.