fbpx

FARVNING AF BRYN OG VIPPER

Home

Farvning af bryn og vipper

Farvning af bryn og vipper hos Isabelle Philipp nær Århus

Du har søgt på farvning af bryn og vipper og er derfor endt på denne side. Denne side er en informationsside som giver dig et bedre overblik over hvad du kan vælge af muligheder.

 

Isabelle Philipp ligger i Hinnerup og her tilbydes farvning af både bryn og vipper. En behandling der vil gøre din hverdag nemmere da du skal bruge mindre tid foran spejlet hver morgen. Det er også anbefalelsesværdigt til din næste ferie, da du kan undlade make-uppen og stadig har markeret dine bryn og vipper.

 

Flere spørg os ofte ”Hvilke farver kan jeg vælge? ” I klinikken vælger vi den farvetone du ønsker, vi tilbyder typisk naturbrun, mørkebrun, sort, blåsort eller grå. Det er vigtigt for os at give dig det resultat du ønsker, så vi vil gøre en dyd ud af at vælge den rigtige farve og form.

 

Drømmer du om endnu mere. Det kunne tænkes du drømmer om ”Bambi-effekt” til din vipper? Isabelle Philipp tilbyder også Lash lift. Dette er en behandling som giver dine vipper et flot naturligt buk/lift. Der er her mange forskellige former for lift alt efter hvor lange dine vipper er og hvordan deres naturlige form er. Her er det vigtigt at informere om at der gælder lde samme ”regler” her som ved farvning af bryn, desto mere farve eller løft du har fra start, desto længere holder det. Vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker og præferencer for at finde dit ønskede resultat.

 

Lash lift er meget populært lige nu. Denne behandlingen giver ”Bambi-effekt” til dine vipper, samtidig med at det ser smukt og naturligt ud.

 

Et ekstra godt råd i forbindelse med Lash lift er at anvende en vippeserum. Du vil få den bedste pleje, og et et endnu smukkere resultat.. En vippeserum giver dine vipper et længere og tættere resultat, da de forlænger vippernes levetid. Normalt taber man sine vipper, og automatisk vokser der nye ud. Vi anbefaler vippeserum fra Revitalash, det skyldes at deres produkt har n dokumenteret effekt og samtidig har den styrkende effekt på vipperne som vi kender fra en vippebalsam. Du skal påføre vippeserummen ved vipperoden hver dag, Du vil efter 6 til 8 uger kunne se et rigtig flot resultat.

 

Er du i tvivl er du også meget velkommen til at sende en mail på kontakt@gammel.isabellephilipp.dk eller kontakte mig på 20 98 95 89 til en uforpligtende snak omkring dit valg af behandling.  Vi glæder os meget til at høre fra dig!

Book din næste behandling her ->

Telefon

Åbningstider

Mandag & Onsdag 09.00 til 17.00, Tirsdag & Torsdag 10.00 til 18.00, Fredag & Lørdag efter aftale