fbpx

DARPHIN

Home

Darphin

Bag Brandet

Historien om Pierre Darphin er fantastisk. Han åbnede i 1958 et meget eksklusivt skønhedsinstitut i kærlighedens by Paris. Her revolutionerede han den professionelle skønhedsindustri og imponerede med hans banebrydende tænkning.

 

Produkterne er baseret på helt utrolige, unikke og  meget luksuriøse aromatiske plantebaserede formler. Disse bliver tilpasset individuelle til hver enkelt kunde. Darphin har en holistisk tro på, at skønhed kommer indefra, og at man er smuk, hvis man føler sig smuk.

 

Den dag i dag er Pierre Darphins tror på det holistiske stadig at finde i hjertet af produkterne.

 

Der udvikles og forskes konstant i fremstillingen af højaktive, resultatskabende, forkælende og plejende formler. De udvikler patenterede komplexer, som er teknologisk banebrydende. Disse kombineres med de fineste, reneste essentielle planteolier og -ekstrakter. Kun det bedste slipper gennem nåleøjet.

 

Dette gør, at både Darphins produkter og ansigtsbehandlinger er unikke og tilpasses hver enkelt med et skræddersyet hudplejeprogram. Det er vigtigt at du får optimal effekt, et sundt udseende og øget velvære.

 

Darphin hudpleje leverer sand skønhedspleje via velvære og effektive, særligt tilpassede hudplejeprodukter. De anvender det bedste fra naturen og videnskaben, for tilsammen at give dig ekstraordinære følelser af velvære og resultater.

 

Aromaterapiens styrke er ved at kombinere innovative teknologiske og videnskabelige formler med aromaterapi. Det gør at hver produkt indeholder særligt udvalgte ekstrakter og essenser fra kun de fineste aromatiske planter.

Yderligere indeholder Darphin højkoncentrerede, unikke Aromatic Care formler.  Formlerne består af særligt udvalgte blandinger af aromatiske, essentielle olier i deres reneste form.

 

Når disse bruges sammen, skaber de kraftige planteudtræk og den nyeste teknologi synlige resultater, og produkterne stimulerer sanserne og giver skønhed og velvære fra top til tå.

 

Darphin er det eneste 3-dimensionelle hudplejeprogram på markedet, der effektivt arbejder i alle tre hudlag

 

Ønsker du mere information om ansigtsbehandlinger eller produkter er du velkommen til at kontakte klinikken

Book din næste behandling her ->

Telefon

Åbningstider

Mandag & Onsdag 09.00 til 17.00, Tirsdag & Torsdag 10.00 til 18.00, Fredag & Lørdag efter aftale