fbpx

CND

Home

CND

Bag Brandet

CND™ er verdens største udbyder af produkter og uddannelse til den professionelle neglebranche, og mærket kendetegnes ved innovation samt høj kvalitet i produkter og uddannelse.

 

Den store passion for neglebranchen har ledt til banebrydende innovationer som verdens mest solgte neglebehandling SHELLAC®, den langtidsholdbare neglelak VINYLUX™ og den genopbyggende neglekur RescueRXx™ – skønhedsfavoritter som alle har vundet Danish Beauty Award samt mange andre priser.

 

CND™ lever og ånder for at uddanne og informere om korrekt neglepleje og behandlinger. Det betyder at alle CND™ forhandlere er blevet undervist i de behandlinger de tilbyder, og du trygt kan lægge dine hænder i deres. Samtidig kan de altid give dig vejledning omkring CND™ produkterne, så du også kan opnå flotte og holdbare resultater derhjemme.

 

For at du som CND™ bruger altid kan være med på sæsonens hotteste trend udvikler CND™ sæsonens neglemode i samarbejde med modedesignere, og når designere fra New York, til Paris, Milano og Dubai skal vise de nyeste og hotteste trends på catwalken, er CND™ altid til at finde backstage.

 

CND™ tilbyder både forlængelser med gelé eller akryl, lakeringer med 14+ dages behandlingen SHELLAC®, den langtidsholdbare VINYLUX™, eller den farve- og effektrige neglelak Creative Play™, samt prisvindende neglepleje og lækre mani- og pedicure produkter.

Book din næste behandling her ->

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så får du altid de nyeste tips og tricks. Vi viser dig hvordan vores produkter virker.