fbpx

CALIFORNIA TAN

Home

Vita Liberata

Spray tan med California Tan

Vita Liberata er en af verdens allerstørste producenter af spray tan, samt produkter til hjemmebrug. De har et meget bredt produktsortiment både til professionelle klinikker og private. Deres kvalitet af spray tan er ikke til sammenligning. Farven er flot gylden, holdbarheden er lang og duften er lækker. Vita Liberata har placeret sig som verdens mest anerkendte spray tan producenter, fordi de har fokus på kvalitet, effekt og kundetilfredshed.

 

Skal du være lækker brun til weekenden, festen, forretningsmødet eller noget helt andet? Så er det uden tvivl hos Isabelle Philipp i Hinnerup, du skal få din Spray tan behandling. Her får du den rette farve, så du kan føle dig naturligbrun. Bor du i Århus? Så er det meget nemt at komme til klinikken, du skal med motovejen til Århus N, og af ved 505 Hinnerup. Som bonus er der gratis parkering lige ved døren.

 

Spray Tan markedet er i dag kommet på så højt et niveau, at den farve du får i dag er naturlig, smuk og holdbar. Isabelle Philipp i Hinnerup anvender vi udelukket Vita Liberata. Det skyldes at de er ubetinget verdens største producent af bruningssystemer/Spray tan systemer og produkter til UV-fri selvbruning. Med et bredt produktsortiment indenfor Spray tan, der indeholder alt lige fra markedets mest omfattende hjemmebehandlingsserie, en lang række professionelle Spray tan klinikprodukter til verdens mest avancerede spraykabine, har Vita Liberata placeret sig som en af verdens mest anerkendte producenter indenfor Spray tan, når det gælder kvalitet, effekt og kundetilfredshed.

 

Med udgangspunkt i en meget høj produktkvalitet og en flot og dækkende produktserie, har Spray tan brandet Vita Liberata sikret sig førerpositionen inden for UV-fri selvbruning.

 

Har du spørgsmål til Spray tan eller Vita Liberata, så er du meget velkommen til at kontakte klinikken for mere information.

Book din næste behandling her ->

Telefon

Åbningstider

Mandag & Onsdag 09.00 til 17.00, Tirsdag & Torsdag 10.00 til 18.00, Fredag & Lørdag efter aftale