fbpx

BIKINI VOKS

Home

Bikini voksbehandlinger

Bikini voks hos Isabelle Philipp i Hinnerup

Velkommen til Isabelle Philipp. Du har netop søgt på bikini voks. For at hjælpe dig til hvad du skal vælge er her en guide. Den hjælper dig til hvad du skal vælge ud fra.

 

Er det første gang du skal have udført en intimvoks eller har du erfaringer fra andre klinikker, så vil vi gøre vores ypperste for at give dig en god og komfortabel oplevelse. Vi anvender Lycon da det er det førende mærke på markedet. Deres voks er skånsom, effektiv og nænsom, og du skal ikke passe på efter din behandling da huden ikke er øm eller sensitiv. Der findes et utal af måder af udføre en intimvoks på og her kommer en lille hjælp til hvad forskellen er på disse:

 

Brazil: Behandlingen er den mest kendte inden for voksverdenen, den er også kendt som den franske voks. Her fjernes alle hår for, mellem og bagtil. Ønsker du en stribe eller firkant foran til er det en mulighed.
Hollywood: Her fjernes alt både fortil, mellem og bagpå. Det er til dig der ønsker den helt rene fornemmelse.
Spansk voksning: Denne behandling er typisk til de lidt ”ældre” publikum. Alt fjernes bag på og mellem, men fortil efterlades en stor firkant. Det giver et rent look, og der er stadig en smule hår tilbage.
Bikini voksning: Her fjernes alle hår i trussekanten, men der bliver ikke vokset inden for trussekanten, mellem eller bagtil.

 

Det er vigtigt at nævne at du skal have minimum 1 cm lange hår, for at vi kan udfører din behandling. Det er en dyb for os for at udfører en professionel og korrekt behandling, derfor skal dette overholdes. Ønsker du at blive vokset fast, så skal der gå 4 uger i mellem hver behandling for at opnå et flot resultat. Vi booker altid næste behandling i klinikken, for at sikre du får din ønskede tid.

 

Ønsker du at følge op med den rette hjemmepleje, så har Lycon et bredt udvalg af produkter der giver optimal pleje før og efter din behandling. Er din hud velplejet, så er det meget nemmere at udfører en god behandling.

 

Er du interesseret i andre voksbehandlinger så tilbyder vi også voks af hel ben, voks af halv ben inkl. Knæ, voks af lår, voks af hel ryg, voks af halv ryg, voks af arme, voks af hage, voks af bryn og voks af næsen. Til slut vil vi giver dig 2 gode råd i forbindelse med din voksbehandling. 1 du skal ikke tage i sol før eller efter din behandling. 2 du skal huske af anvende en peeling inden din behandling, da den fremmer et flot resultat.

 

Er du i tvivl er du også meget velkommen til at sende en mail på kontakt@gammel.isabellephilipp.dk eller kontakte mig på 20 98 95 89 til en uforpligtende snak omkring dit valg af behandling.

Book din næste behandling her ->

Telefon

Åbningstider

Mandag & Onsdag 09.00 til 17.00, Tirsdag & Torsdag 10.00 til 18.00, Fredag & Lørdag efter aftale