fbpx

Jeg ved ikke hvad jeg skal vælge?

Du vil gerne booke en behandlingen men er i tvivl. En stor del af de kunder som første gang skal booke en ansigtsbehandling hos Isabelle Philipp er i tvivl om hvilken behandling de bør vælge. Hvilken behandling passer til deres hudtype, tilstande og behov?

Du anbefales som ny kunde eller hvis du er i tvivl at booke denne behandling. Her forventningsafstemmer vi hvilken af behandlingerne som passer til dig, både ud fra ønsker, drømme og økonomi. Derfor står prisen fra 825 kr.

Pris fra 825 kr.

RELAX Ansigtsbehandling

Ønsker du velvære, varme omslag og produkter der mirakuløst forfører dine sanser og forkæler din hud? Lyder dette tiltalende så vil vi anbefale dig at booke denne behandling.

Behandlingen er inkl. Dobbelt rens, peeling, massage, retning af bryn , special maske, Beauty Angel lys og afsluttende pleje afstemt efter hudens behov

Pris 675 kr.

Behandlingen der giver resultater

Du ønsker resultater og har specifikke ønsker til forbedringer, vedligeholdelse eller forandringer og du vil kun havde det bedste af det bedste! Denne behandling er til dig og vi vil i samråd med dig lave en plan for hvordan vi når dine mål

Behandlingen er inkl. Dobbelt rens, peeling,  aha syre , massage, retning af bryn,  special maske, Beauty Angel lys og afsluttende pleje afstemt efter hudens behov

Pris 825 kr.

GLOW Ansigtsbehandling

En behandling, som passer til en travl hverdag, hvor tiden er knap, og du stadig ønsker resultater. Behandlingen tilpasses hudens behov. Du får en 30 min. behandling med dobbelt rens, condtioner, AHA syre og afsluttende cremer.  Alle ansigtsbehandlinger hos Isabelle Philipp har fokus på en grundig hudanalyse, for at give dig den bedste behandling efter dine ønsker.

475 kr.

Microneedling

En revolutionerende behandling mod linjer, rynker, ujævn-hud, moden hud, slap – eller trist hud. Du kender sikkert Dermaroller, dette er den professionelle udgave af en dermaroller-behandling. Ved denne behandling skal du købe en dermaroller sammen med ansigtsbehandlingen. Bemærk i forbindelse med rabatter på ansigtsbehandlinger, er der et ekstra tillæg til denne behandling. Alle ansigtsbehandlinger hos Isabelle Philipp har fokus på en grundig hudanalyse, for at give dig den bedste behandling efter dine ønsker.

Pris fra 900 kr.

LOVE - Den ultimative ansigtsbehandling

Ansigtsbehandling, rygmassage og håndmassage – Det er ren kærlighed til krop og sind – derfra navnet LOVE. Du får fuld forkælelse og afslapning i en skøn kombination. Behandlingen bliver tilpasset efter hudens behov. samt vejleding inden for hudpleje. Det er vigtigt at du føler dig velinformeret når du forlader klinikken

Behandlingen indeholder også farvning og retning af bryn og vipper.

Glæd dig det er 80 min. i himmelen.

Pris 1400 kr.

Behandlingen til den unge hud

Behandlingen til den unge hud.

Med denne behandling er der fokus på en behandling som til gode ser den unge teenager, samt mor og fars pengepung. Ofte skal der et par behandlinger til, før at vi får bugt med enten uren hud eller sart hud. Derfor er behandlingens tiden kortere, så prisen er mere spiselig.

Behandlingen er inkl.. Dobbelt rens, peeling, let dybdens efter behov, maske og afsluttende pleje afstemt efter hudens behov

Pris 475 kr.

Beauty Angel behandling/kurforløb

Beauty Angel er en lysbehandling, man kan få i forbindelse med en ansigtsbehandling eller som et kurforløb.

Hvad er Beauty Angel lys? Beauty Angel Lyset er en naturlig og effektiv måde at få en smuk hud på, og med sin klinisk dokumenteret effekt er det både en meget sikker og utrolig behagelig behandling.

Beauty Angel Lyset arbejder ned i alle hudens lag, selv de dybeste, og derfor sørger lyset for, at nøglefunktionerne for en frisk og sund hud er til stede. 

De sørger for at huden producere mere collagen, elastin og hyaluron. Da Celleaktiviteten falder med alderen,  er dette et perfekt supplement, til at huden ikke går i stå. Hvis huden går helt i stå, resulterer i mindre fugt, reduktion af elasticitet og endeligt i dannelsen af rynker.

For at opnå resultat skal du minimum have et antal behandlinger, samt du skal være sund og rask. Herunder er det vigtigt at du er ikke ryger, spiser sund og har en god søvnrytme.

Du kan booke et forløb med 6 eller 12 behandling.

2100 kr. for 12 behandlinger

Telefon

Åbningstider

Mandag & Onsdag 09.00 til 17.00, Tirsdag & Torsdag 10.00 til 18.00, Fredag & Lørdag efter aftale