fbpx

ANSIGTSBEHANDLING HINNERUP

Home

Ansigtsbehandling Hinnerup

Ansigtsbehandling Hinnerup hos Isabelle Philipp

Velkommen til Isabelle Philipp. Du har netop søgt på en ansigtsbehandling Hinnerup. Klinikkens fokus er at skræddersy den behandling der passer til netop dig.

 

Ønkser du resultater fx. i forbindelse med acne?

eller

Ønsker du fuld forkælelse og ro?

 

Her kommer en oversigt over hvilke behandlinger samt mærker vi udføre og arbejder med:

Nimue til dem som ønsker resultater her er der tale om acne, teenagehud, pigmentforandringer, linjer, rynker eller ekstrem sart hud. Nimue arbejder med frugtsyre, det lyder i nogens øre farligt. Men tværtimod, det er naturlige syrer der arbejder på at genopbygge og forny huden på naturlig facon.

For at vælge en Nimue behandling skal du vælge – ”Behandlingen der giver resultater”

 

 

ELSKER du derimod at det dufter lidt og at dine sanser bliver vækket. Så vil jeg anbefale en Darphin. Dette univers at lækre cremer, sanselige eliksir og ekstravagante produkter er noget helt for sig selv. Darphin er eksperter inden for alle typer linjer og rynker, de forstår at få en tør hud til at føles blød og lækker på ingen tid og de mestre at få en sart hud til at falde ned. Du behøver ikke have det store behov for at redde eller arbejde på et problem. Hos Darphin er forkælelse og pleje i højsæde. For at vælge en Darphin behandling skal du vælge – ”Den lækre ansigtsbehandling”

 

Ved du stadig ikke hvad du skal vælge, så kan du altid vælge at booke en hudanalyse. Det er helt gratis ved booking af en ny tid. Det vil sige uanset hvad du vælger så vil jeg være der til at hjælpe dig.

 

Du er også meget velkommen til at sende en mail på kontakt@isabellephilipp.dk eller kontakte mig på 20 98 95 89 til en uforpligtende snak omkring dit valg af behandling

Book din næste behandling her ->

Telefon

Åbningstider

Mandag & Onsdag 09.00 til 17.00, Tirsdag & Torsdag 10.00 til 18.00, Fredag & Lørdag efter aftale