fbpx

ANSIGTSBEHANDLING ÅRHUS

Home

Ansigtsbehandling Århus

Ansigtsbehandling hos Isabelle Philipp nær Århus

Velkommen til Isabelle Philipp. Du har netop søgt på en ansigtsbehandling i Århus. Nu får du 3 årsager til at du skal vælge netop denne klinik.

1 Gratis parkering, du slipper for bøvlet med at lede efter en p plads.

2 Rolig atmosfære, klinikken ligger IKKE midt i centrum og du har derfor min fulde opmærksom.

3 Du får en behandling med fokus på DIG, service og kvalitet.

 

Klinikken arbejder med 2 forskellige mærker. Det er vigtigt at kunne opfylde alle behov i og med vi er meget forskellige i forhold til vores ønske til forkælelse eller resultater. Vi har forskellige ønsker og behov til vores hud og i bund og grund er den bedste følelse at vælge rigtig første gang når vi snakker luksuriøs hudpleje.

 

Hvilken behandlinger tilbyder vi?

 

Ansigtsbehandlinger, voksbehandling, bryn og vipper, lash lift, brow lift, spray tan, make-up vejledning og

 

Hvilke mærker tilbyder vi?

 

Nimue til dem som ønsker resultater her er der tale om acne, teenagehud, pigmentforandringer, linjer, rynker eller ekstrem sart hud. Den type kunde der vælger en Nimue behandling er en kunde som ønsker at der skal ske noget nu og her. Nimue arbejder med frugtsyre, det lyder i nogens øre farligt. Men tværtimod, det er naturlige syrer der arbejder på at genopbygge og forny huden på naturlig facon. Nimue har ud over deres syrebehandlingerne også en Microneedling behandling, som er eminent når det handler om gamle og nye ar, linjer, rynker eller uens hud.

 

For at vælge en Nimue behandling skal du vælge – ”Behandlingen der giver resultater”

 

ELSKER du derimod at det dufter lidt og at dine sanser bliver vækket. Så vil jeg anbefale en Darphin. Dette univers at lækre cremer, sanselige eliksir og ekstravagante produkter er noget helt for sig selv. Darphin er eksperter inden for alle typer linjer og rynker, de forstår at få en tør hud til at føles blød og lækker på ingen tid og de mestre at få en sart hud til at falde ned. Du behøver ikke have det store behov for at redde eller arbejde på et problem. Hos Darphin er forkælelse og pleje i højsæde.

 

For at vælge en Darphin behandling skal du vælge – ”Relax”

 

Ved du stadig ikke hvad du skal vælge, så kan du altid vælge at booke en hudanalyse. Det er helt gratis ved booking af en ny tid. Det vil sige uanset hvad du vælger så vil jeg være der til at hjælpe dig. Du er også meget velkommen til at sende en mail på kontakt@isabellephilipp.dk eller kontakte mig på 20 98 95 89 til en uforpligtende snak omkring dit valg af behandling.

Book din næste behandling her ->

Telefon

Åbningstider

Mandag & Onsdag 09.00 til 17.00, Tirsdag & Torsdag 10.00 til 18.00, Fredag & Lørdag efter aftale